Dobro Došli - Ma-Tu Media

Sve usluge na jednom mjestu.

Kontakt

+385 (0)91 20 111 33

Indira Levak Dizajn

Ma-Tu Media ekskluzivni je zastupnik namještaja koji dizajnira i proizvodi Indira Levak. U suradnji sa Indirom i Miroslavom Levakom donosimo Vam kompletnu ponudu dizajnerskog namještaj i dekorativnih predmeta

Indira Levak rođena je 15. rujna 1973 u Županji. Iako je Indira najvećim dijelom poznata po grupi Colonia, Indira krije i mnoge druge skrivene strasti, a jedna od njih je i dizajniranje. 

Strast prema dizajniranju otkrila je sasvim slučajno, uređujući vlastiti dom prema nekoj svojoj viziji. Shvatila je tada da je to ispunjava, da sve više lista časopise koji se bave dizajnom interijera. Omiljeni materijali su joj željezo, inoks, koža, kamen i staklo.

Svi proizvodi koje dizajnira Indira Levak proizvedeni su od punih materijala, proizvodi su izvorno Hrvatski poroizvod, te svaki proizvod dolazi sa potpisom Indire Levak, te certifikatom o autentičnosti.

 

Što povezuje namještaj od kovanog željeza i Indiru Levak? Izuzetna interpretacija kreativnosti, posvećenost detaljima te kvaliteta izvedbe, bilo da pjeva ili da stvara novi namještaj, energija i strast koju unosi u sve što radi, jedinstvena je i posebna, svojstvena  Indiri Levak.

 Toplina doma, osunčano dvorište, pješćana plaža, ugostiteljski objekt… svi interijeri i eksterijeri u kojima provodimo vrijeme inspiracija su za namještaj koji dizajnira Indira Levak. Svaki komad namještaja ima svoju vlastitu priču prema kojoj je nastao.

Raznolikost namjene i doživljaja prostora i trenutka rezultiralo je kolekcijom za sve ukuse i namjene. Od modernih minimalističkih linija koje su Indirin favorit, do klasičnih, pomalo romantičnih komada.

 

Svoju ljubav prema dizajnu namještaja nije bilo teško pretočiti u djelo, budući da sav namještaj proizvodi tvrtka R.R. sport koja se dugi niz godina bavi proizvodnjom i dizajnom bodybuilding i fitness opreme “Koloseum”, a čiji je vlasnik Indirin suprug, Miroslav Levak.

 

Sinergija ljubavi i partnerstva rezultirala je odličnom kolekcijom namještaja od kovanog željeza, iznimne kvalitete i čvrstoće koja se idealno slaže sa svim tradicionalnim maretijalima od kojih se izrađuje namještaj.

Uređujući vlastiti dom Indira je otkrila da njena ljubav i strast prema uređenju interijera nije samo za njezin osobno zadovoljstvo ili hobi, jer su upiti počeli dolaziti sa svih strana. Svoj novo otkriveni talent nikako nije mogla zadržati samo za sebe.

 

Pouzdani proizvođač sa dugogodišnjim iskustvom rada s plemenitim i obloženim metalima i Indirin dizajn dobitna su kombinacija za kvalitetan i moderan namještaj.

 

NAŠI PARTNERI

U suradnji sa našim partnerima, nudimo Vam sve usluge za Vaše poslovanje na jednom mjestu

zastupanje vaše tvrtke u svim segmentima.

Savjetovanje, izrada Vaših računa, ponuda, protokola, predstavljanje Vaše tvrtke, vođenje društvenih mreža, pisanje članaka, piar... itd...

Imate ideju a neznate kako..... mi smo tu za vas

Sa Vama od samih početaka. Tu smo za Vas 

Trebate grafički ili web dizajn ?

Izrada web dizajna, logotipova, posjetnica, plakata, naljepnica.... ukratko ako trebate dizajn tu smo za Vas.

prodaja vaših roba i usluga preko naših kanala.

Uz veliko iskustvo u vele i maloprodaji možemo Vam ponuditi konkretna riješenja za Vašu prodaju